Casa de avocatură Filip & Company a asistat Bookster la lansarea Booksprint, o platformă pe care autorii îşi pot publica singuri cărtile

Autor: Roxana Rosu 26.10.2023

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Bookster  la lansarea Booksprint, o platformă de self-publishing care sustine autorii la început de drum.

Echipa Filip & Company a asistat în aspecte ce privesc proiectarea structurii contractuale şi a acordurilor cu autori şi tipografii, configurarea detaliată a contractelor care reglementează serviciile de self-publishing oferite prin platforma online, precum şi în aspecte privind protecţia drepturilor de autor şi a datelor cu caracter personal.

“Booksprint transcende conceptul de afacere, reprezentând, mai degrabă, o încurajare de a da viaţă poveştilor interioare, de a exprima lucrurile pe care deseori nu le putem exprima cu voce tare. Prin intermediul Booksprint, oricine are posibilitatea de a transforma propria poveste într-o operă tipărită, iar apoi de a decide dacă doreşte să păstreze acea poveste pentru sine, să o împărtăşească cu un cerc restrâns de apropiaţi sau să o ofere lumii întregi. Ne dorim ca acest proiect să prospere şi să contribuie la aducerea în prim-plan a poveştilor ce merită a fi povestite şi a celor ce merită a fi auzite. Suntem bucuroşi că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă. A fost o experienţă excelentă ca de obicei”, spune Monica Stătescu, partener Filip & Company.

Echipa implicată în această proiect a fost coordonată de Monica Stătescu (partener) şi i-a inclus pe Bianca Chera (senior associate), Marius Gheldiu (associate) şi Diana Gavra (senior associate).