Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a asistat Impact Developer & Contractor în emisiunea de obligaţiuni corporative în valoare de 8 milioane de euro

Autor: Roxana Rosu 07.11.2023

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Impact Developer & Contractor SA în legătură cu o emisiune de obligaţiuni corporative în valoare de 8 milioane de euro.

NNDKP a fost implicată în negocierea şi încheierea documentaţiei aferente emisiunii de obligaţiuni şi a acordat asistenţă clientului pe tot parcursul tranzacţiei.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacţie a fost condusă de Alina Radu, Partener şi coordonator al practicii de Drept Bancar şi Finanţări, care l-a avut alături pe Alexandru Ciambur, Asociat Senior în cadrul aceleiaşi practici.

„Suntem extrem de bucuroşi că am putut susţine Impact Developer & Contractor în legătură cu obţinerea acestei finanţări pentru dezvoltarea proiectelor pe care le are în plan şi consolidarea poziţiei sale pe piaţa imobiliară din România”, a declarat Alina Radu, Partener NNDKP.

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor va folosi fondurile obţinute pentru prefinanţarea unor noi proiecte rezidenţiale, respectiv finanţarea nevoilor de capital circulant.