Daniel Piţurlea, Concelex: „Dintr-un total de 1.063 de angajaţi pe care îi avem în acest moment, 719 s-au alăturat în ultimii trei ani“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 24.11.2023

Media de vârstă a angajaţilor din cadrul companiei este de 41,1 ani, iar din echipa care a pus umărul la fondarea Concelex, în 1994, trei oameni sunt şi astăzi parte din colectiv.

Concelex, o companie de con­struc­ţii cu afaceri de 527 mil. lei în 2022, a reuşit să menţină la un prag redus fluctuaţia personalului, în ciuda evoluţiei la nivel general a industriei în care recrutarea şi păstrarea angajaţilor au devenit una dintre cele mai mari probleme de pe agenda managerilor.

„În 2022, gradul de retenţie a an­ga­jaţilor în Concelex a fost de 85%, ceea ce pentru industria noastră, afec­tată de o fluctuaţie mare de personal, este un procent destul de bun“, spune Daniel Piţurlea, preşedintele Concelex.

Media de vârstă a angajaţilor din cadrul companiei este de 41,1 ani, iar din echipa care a pus umărul la fonda­rea Concelex, în 1994, trei oameni sunt şi astăzi parte din colectiv.