Start-up-ul proptech Bright Spaces ridică o finanţare de aproape 2 mil. euro de la fonduri de capital locale şi străine. O parte din sumă este strânsă prin intermediul SeedBlink

Autor: Ioana Nita 01.12.2023

Start-up-ul local proptech Bright Spaces, care dezvoltă soluţii de digitalizare pentru sectorul imobiliar, are în prezent deschisă o rundă de finanţare de tip serie A în valoare totală de 1.995.000 euro, din care 150.000 de euro şi-a propus să îi strângă de pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink.

Runda de finanţare este susţinută ded Axeleo Capital - VC early-stage, sprijinit de antreprenori profesionişti şi experţi în industrie din întreaga Europă, PiLabs - VC care investeşte în companii din domeniul tehnologiei imobiliare, Sparking Capital, Fortech Investments, Hellen's Rock - family office care investeşte în start-up-uri tehnologice din Europa Centrală şi de Est în domeniile media, sănătate şi wellness, fintech şi web3, şi de Clearance Capital - firmă de administrare a investiţiilor, specializată în titluri imobiliare, admi­nistrare de fonduri şi soluţii strategice, conform infor­maţiilor disponibile pe platforma SeedBlink.