Decathlon a deschis un magazin la Râmnicu Vâlcea şi a ajuns la 31 de magazine în total. 1,3 mld. lei este cifra de afaceri a Decathlon în România în 2022, în creştere cu 11% faţă de anul precedent.

Autor: Roxana Rosu 18.12.2023

Retailerul francez Decathlon a inaugurat joi primul magazin din Râmnicu Vâlcea, situat în mallul Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând la o reţea de 31 de unităţi la nivel naţional.

Decathlon Râmnicu Vâlcea are o suprafaţă totală de 1.000 mp şi o ofertă de articole şi echipamente destinate practică­rii a peste 50 de sporturi.

„Ne bucurăm că finalul de an ne găseşte la inaugurarea unui nou magazin în România, cel din Râmnicu Vâlcea, un oraş cu o istorie bogată în sport şi cu locuitori care îndrăgesc natura şi practicarea unui stil de viaţă sănătos. Fiind situat într-o zonă turistică importantă, magazinul Decathlon reprezintă popasul ideal pentru iubitorii de sporturi care îşi doresc produse accesibile şi sfaturi pentru achiziţionarea celor mai bune echipamente pentru practicarea oricărui sport“, a declarat Alex Domşa, director de expansiune  al Decathlon România.