Constructorul Drum Asfalt din Bihor şi-a dublat cifra de afaceri în 2023, an pe care l-a încheiat cu venituri de 400 mil. lei. „Avem semnate contracte de execuţie pentru lucrări în valoare totală de peste 1,8 mld lei“ mid-market în România.

Autor: Alina-Elena Vasiliu 01.02.2024

Dintre contractele de referinţă aflate în derulare fac parte proiectele de tip Quick Wins încheiate cu CFR (în valoare de peste 1 miliard de lei), varianta ocolitoare a municipiului Beiuş (330 mil. lei), varianta ocolitoare a oraşului Aleşd (110 mil. lei).

Constructorul Drum Asfalt din Bihor, deţinut de Floare Petroi, vrea să investească în propria linie de prefabricate pentru proiectele de infrastructură, pentru a evita astfel problemele legate de aprovizionare. Compania este implicată în mai multe contracte care au în vedere drumuri publice.

„Dorim să eliminam din fluxul nostru de lucru pro­ble­mele generate de depen­denţa de materiale de con­strucţii importate, de aceea considerăm oportună dez­vol­tarea unei secţii de pro­ducţie prefabricate pentru poduri şi drumuri, printr-o investiţie într-o linie de pro­ducţie grinzi prefabricate, prefabricate mici şi alte tipuri de prefabricate ne­cesare lucrărilor de drumuri, stimulând astfel creşterea pro­ducţiei interne de pro­duse şi materiale de construc­ţii la nivel naţional“, spune Adriana Rus, mana­ger financiar la Drum Asfalt.