Ce face astăzi Cristian Constantinescu, cofondatorul Noriel, care a vândut businessul de jucării pe 24 mil. euro către un fond de investiţii? Antreprenorul a investit în domeniul frumuseţii. Retailerul de cosmetice naturale Nala a ajuns la 50 de magazine în România, unde vinde produse de înfrumuseţare sub brand propriu

Autor: Cristina Roşca 24.02.2024

Mai mult, brandul se dezvoltă în sistem de franciză în Republica Moldova.

Cristian Constantinescu, unul dintre cei mai discreţi antre­prenori locali, cunoscut pentru că a cofondat şi apoi a vândut grupul Noriel, cu activităţi în retailul, distribuţia şi producţia de jucării, dezvoltă acum lanţul de magazine de cosmetice naturale Nala, un business pe care l-a înfiinţat în 2017 şi care a ajuns la 50 de unităţi în România.

„Am deschis Nala Sunplaza, al 50-lea magazin din România şi am înregistrat un număr record de clienţi“, a scris omul de afaceri într-o postare pe reţeaua de sociali­zare de business LinkedIn. Contactat ulterior de ZF, el nu a răspuns pentru a oferi detalii suplimentare privind acest business.

Antreprenorul a început să dezvolte Nala la scurtă vreme după ce a vândut Noriel, alături de familia sa, către fondul de investiţii Enterprise Investors. Acesta din urmă a plătit atunci 24 mil. euro pentru o reţea proprie de zeci de magazine, o mică fabrică în Prahova şi o afacere în distribuţia de jucării.