Interviu Andrei Condrea, directorul diviziei de distribuţie de medicamente a Dona.Logistică: În 2023, am crescut cu 35%, am depăşit pragul de 2 miliarde de lei afaceri. Continuăm investiţiile. Targetul pentru business în 2024 urmăreşte o creştere de 20% faţă de anul trecut

Autor: Georgiana Mihalache 23.02.2024

Din grupul farmaceutic Dona, creat de antreprenorul Eugen Banciu, de profesie medic, fac parte divizia de retail - circa 350 de farmacii, şi distribuţie de medicamente - trei depozite în Bucureşti, Cluj şi Bacău Bugetul de investiţii din 2024 este de 2 mil. euro, pentru infrastructură şi automatizare.

Divizia de distribuţie a gru­pu­lui Dona, unul dintre cele mai mari din piaţa farma­ceutică locală, un business antreprenorial românesc, a crescut dublu faţă de media pieţei în 2023, depăşind pragul de 2 miliarde de lei afaceri. Bugetul de investiţii în 2024 este de 2 mil. euro pentru cele trei depozite la nivel naţional.

Andrei Condrea, care a preluat în urmă cu opt luni funcţia de director al diviziei de distribuţie a Dona.Logistică, urmăreşte o creştere tot de două cifre, de 20%, în 2024, alături de cei peste 400 de angajaţi din depozite. El s-a întors din Viena în urmă cu şase ani, lucrând anterior pentru austriecii de la OMV, pentru a intra în grupul condus de anteprenorul Eugen Banciu.