Alin Popa, Business Development Director Residential, Crosspoint Real Estate: Cred că «oraşul de 15 minute» se aplică doar chiriaşilor. Noi suntem o tară de proprietari. Nu poti locui într-un astfel de complex mai mult de 1-2 ani când ai familie

Autor: Roxana Rosu 24.04.2024

 Compania de consultantă imobiliară Crosspoint Real Estate negociază preluarea managementului pentru şase proiecte rezidentiale noi, dintre care unul în Bucureşti şi restul în judetul Ilfov, o zonă care atrage tot mai multe investitii având în vedere impredictibilitatea pietei din Capitală în prezent, a declarat Alin Popa, Business Development Director Residential, Crosspoint Real Estate.

În Bucureşti lucrurile sunt impredictibile şi de aceea multi dezvoltatori se orientează spre orase secundare. Proiectele rezidentiale din Ilfov au devenit competitive ca pret ca alternativă la Bucureşti. Ilfov este un pic mai aerisit momentan, dar şi acolo se construieşte mult pe verticală. A3 şi A0 sunt două elemente care ne fac să sperăm că nu vor fi blocajele din Bucureşti”, a spus Alin Popa în cadrul conferintei ZF Tendinte în Piata Rezidentială.