Start-up-ul Nestor, care a creat o platformă de „people intelligence“, lansează o nouă soluţie care are la bază librării de skill-uri şi sugestii AI ce ajută la dezvoltarea şi creşterea productivităţii angajaţilor

Autor: Alexandra Cepăreanu 08.05.2024

Nestor, start-up-ul local ce a dezvoltat o platformă de „people intelligence“ prin intermediul căreia ajută angajaţii să evolueze în carieră, lansează o nouă soluţie care are la bază librării de skill-uri şi sugestii AI (artificial intelligence) la evenimentul Unleash America din Las Vegas, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Soluţia Nestor oferă informaţii despre competenţele si talentele ascunse ale angajaţilor, identifică skill-uri cu un trend ascendent în funcţie de industrie, ajutând angajaţii să se adapteze noile cerinţe în era digitală.

„Cu soluţiile recent lansate, oferim liderilor de resurse umane şi managerilor o oportunitate de a accelera dezvoltarea şi productivitatea angajaţilor. Din ce în ce mai multe organizaţii caută să valorifice abilităţile individuale pentru optimizarea investiţiilor în L&D, planificarea strategică a forţei de muncă, sau alinierea competenţelor angajaţilor cu obiectivele de business. Platforma Nestor ajută la implementarea acestor procese într-un mod rapid şi eficient”, a spus Bogdan Apostol, CEO şi co-fondator Nestor.