Proiect imobiliar de 4 mil euro pentru Andami

Ziarul Financiar 11.05.2004

Compania Andami va investi in acest an 3,5 - 4 milioane euro in construirea unui ansamblu rezidential format din 40 de case in comuna Corbeanca din apropierea Capitalei, a declarat directorul general al firmei, Adrian Mircioiu.
"Casele vor putea fi cumparate la preturi incepind de la 75.000 de euro, in functie de finisajele alese, suma care include utilitatile si pretul terenului cu o suprafata de 600 metri patrati", a spus Mircioiu.
Primele case vor fi finalizate in luna septembrie. Locuintele vor fi disponibile in doua variante: cu o suprafata utila de 143 metri patrati sau 170 metri patrati.
Pentru finantarea achizitiei vilelor, Andami intentioneaza sa incheie parteneriate cu mai multe banci comerciale, in baza carora institutiile de credit vor acorda imprumuturi solicitantilor.
Un astfel de acord va fi stabilit, in luna iunie, cu Banca Comerciala Romana.
Infiintata in 1992, Andami este specializata in depozitarea, distributia, transportul si comercializarea materialelor de constructii si a produselor metalurgice.
Ulterior, firma si-a extins activitatea in domeniul prelucrarii metalelor (tabla si otel beton).
"Vom investi in acest an trei milioane de euro pentru achizitia unor utilaje, masini si logistica (pentru prelucrarea metalelor, n.r.) si alte trei milioane de euro in domeniul constructiilor. (...) Cifra de afacei a companiei va creste de la 500 miliarde lei, in 2003, la 1.000 miliarde lei la sfirsitul acestui an", a mai spus Mircioiu. Mediafax