PROMOTOR. Adevarata pasiune!

Ziarul Financiar 16.12.2003

Numarul din luna mai al revistei ProMotor va ofera o viziune de perspectiva a fenomenului cabrio. Daca este sau nu oportun sa circulati in Romania cu parul in vant, daca o investitie intr-o masina cabrio este rentabila in tara noastra, ProMotor incearca sa raspunda la aceste aspecte, prezentandu-va si cateva alternative de cumparare.
In plus, pentru a descrie trairile dintr-o masina cu acoperis de panza, echipa ProMotor a testat trei variante de interpretare a acestui concept, variante ce vor sa ilustreze trei viziuni diferite: cea europeana prin BMW Z4, cea japoneza prin Honda S2000 si extravaganta viziune americana, prin Plymouth Prowler. Pentru ca testul sa fie complet, l-am invitat pe pilotul Horatiu Ionescu-Cristea sa conduca cele trei protagoniste.
Tot Horatiu a fost cel care a testat noul si inovativul model Mazda RX 8, mandru de motorul sau Wankel.
Iar pentru ca cititorii sunt dornici sa cunoasca evolutia pietei de masini de lux, echipa ProMotor s-a deplasat in Germania, unde impreuna cu pilotul de teste al revistei, George Grigorescu, am realizat primul test cu Maserati Quattroporte, limuzina de lux a firmei italiene, ajunsa la a cincea generatie.
Relatari din lumea Formulei 1 si a campionatului national de raliuri, unde echipajul Mach 1-ProMotor Edwin Keleti/Anton Avram a obtinut victoria in Trofeul A2,0, intregesc universul auto.
Cat despre moto, un interesant test realizat la viteza mare cu o Honda CBR 900 RR Fireblade va va da cu siguranta fiori.
Deci nu uitati, cereti numarul sase al revistei ProMotor, incepand cu data de 21 mai.