netBridge vrea sa exporte unele din site-urile sale

Autori: Oana Marinescu , Radu Tataru-Marinescu 10.02.2006
Furnizorul roman de servicii online netBridge intentioneaza sa lanseze anul acesta unele dintre site-uri sale si pe piete straine, a declarat pentru ZF Orlando Nicoara, director general netBridge.

De la inceputul anului trecut, netBridge testeaza pietele din Canada, Noua Zeelanda, Spania, Serbia si Muntenegru cu variante localizate ale site-ului de monitorizare a traficului web Trafic.ro. Portalurile Trafic din aceste tari au fiecare sub 300 de site-uri inscrise, fata de peste 18.000 de site-uri inregistrate in versiunea romaneasca a serviciului. "Serviciul de analiza a traficului este un cap de pod pentru noi in tarile respective. Deocamdata suntem intr-un stadiu de investitie si nu se pune problema de profit. In urma cercetarilor, urmeaza sa lansam si alte site-uri pentru pietele respective", a explicat Nicoara.

"Am ales aceste tari pentru a experimenta versiuni internationale ale serviciului Trafic.ro pentru ca reprezinta piete diferite ca varsta a industriei Internet", a spus si Ionut Oprea, purtator de cuvant al netBridge. Printre serviciile oferite de netBridge se numara, alaturi de Trafic.ro, boom.ro (agentie de publicitate on-line), weblog.ro (serviciu de publicare de jurnale personale online) si aman2.ro (matrimoniale).