Directorul general adjunct de la Compania Nationala de Drumuri si-a dat demisia

Ziarul Financiar 29.05.2007
Directorul general adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), Sorin Paun, a demisionat, astazi, din functie, aratand ca vrea sa inlature suspiciunile legate de faptul ca tatal sau este actionar la o firma care deruleaza contracte cu Ministerul Transporturilor.
"Domnul Paun Sorin Radu, Director General Adjunct Intretinere si Administrare la CNADNR SA, a demisionat din functie, pentru a nu exista suspiciuni referitoare la posibila sa legatura cu S.C. Genesis International S.A., desi nu exista niciun viciu juridic", se arata intr-un comunicat al Minsiterului Transporturilor.
Paun a fost numit in functie pe 18 mai si nu a avut atributii in domeniul calitatii lucrarilor, achizitionarii de noi contracte si nici in efectuarea platilor care se realizeaza in ordinea cronologica a venirii facturilor, prin directiile de specialitate, respectiv Directia Calitate si Protectia Mediului, Directia Achizitii Publice si Directia Financiara, se spune in comunicat. Med iafax