WiFi Austria intra pe piata romaneasca de formare profesionala

Ziarul Financiar 17.04.2007
Reprezentantii institutului austriac de promovare economica WiFi, una dintre cele mai importante companii de profil din Austria, au anuntat marti intrarea pe piata romaneasca a serviciilor de formare profesionala si estimeaza pentru acest an un numar de 10.000 de cursanti.
"Vom oferi o gama foarte larga de cursuri pentru toate categoriile de angajati, de la mistrie si pana la management de top. Suntem in curs de identificare a 20 de traineri romani pe care ii vom specializa in Austria pentru a asigura servicii la standarde europene", a declarat Paul Angeli, directorul general pentru Romania al WiFi Austria, intr-o conferinta de presa.
Reteua WiFi cuprinde 11.000 de traineri si detine o cota de piata de 20% din piata de formare profesionala din Austria. Anu l trecut institutul a obtinut o cifra de afaceri de 130 de milioane de euro.
In Romania WiFi va fi detinuta in proportii egale de societatile Euroaptitudini, WiFi Austria si Formenerg, companie de formare profesionala in domeniul energetic.
Mediafax