Cargo-Partner va construi un depozit pentru Real

Autor: Mihaela Popescu 16.03.2007
Compania Cargo-Partner, specializata in furnizarea de servicii logistice, va construi in acest an un depozit in Bucuresti care va deservi hipermarketurile Real planificate a fi inaugurate pana la finele 2008 si alti clienti ai companiei.
"Anul trecut am realizat investitii pe partea de logistica in provincie, iar pentru 2007 avem planificata extinderea capacitatii de depozitare cu 10.000 de metri patrati in Bucuresti. Aceste investitii vor ajunge la aproximativ 2 mil. euro pana la sfarsitul anului", a declarat Kees Cramer, managing director al Cargo-Partner Expeditii.
Compania si-a dublat afacerile in Romania anul trecut, cand a inregistrat venituri de 10 mil. euro si estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 16 mil. euro.
Cargo-Partner Expeditii are 7 filiale la nivel national si opereaza in 12 depozite cu o suprafata totala de aproximativ 35.000 de metri patrati. "Spatiul de depozitare de care dispunem in acest moment in Bucuresti este destul de mic, insa dupa investitia planificata in acest an vom avea in Capitala cel mai mare depozit la nivel national", a mai spus Cramer.
Cargo-Partner Expeditii este filiala companiei austriece de expeditii de marfuri Cargo-Partner.