Golden Tulip Hotels deschide prima franciza din provincie

Autor: Anca Rif, ZF Transilvania 14.02.2007
Lantul international Golden Tulip Hotels, Inns&Resorts a semnat primul un contract de franciza in afara Capitalei, cu Hotelul Tulip Inn Sunny Hill din Cluj-Napoca, pe o perioada de cinci ani.
In primul an de functionare se estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de 1,4 mil. euro si un grad de ocupare de pana la 69%.
"Hotelul a fost deschis neoficial in luna decembrie, iar de atunci gradul de ocupare a fost de pana la 39%, ceea ce ne arata ca piata hoteliera din zona are un ritm de crestere mare", a declarat pentru ZF Transilvania, Paul Marasoiu, director regional Romania, Bulgaria si Moldova al Golden Tulip Hotels, Inns& Resorts.
Tulip Inn Sunny Hill este al cincilea hotel din Romania afiliat la Golden Tulip. Hotelul este francizat sub marca Tulip Inn, ceea ce inseamna o clasificare de trei stele. "Se rviciile oferite ar putea intra si la patru stele, dar intentia noastra este sa ne surprindem in mod placut clientii, decat sa fie dezamagiti", a precizat Paul Marasoiu.
Marasoiu a mai precizat ca anul acesta lantul international Golden Tulip Hotels, Inns& Resorts intentioneaza sa semneze alte cinci contracte de franciza in tara, in special, in orasele mari din Transilvania. Proprietarii hotelului din Cluj-Napoca sunt Tusa Eugen si Tusa Rodica.