Oferte pentru sediul Nokia din Cluj

Ziarul Financiar 21.01.2008
Cladirea de birouri in care Nokia si-a stabilit sediul la Cluj-Napoca, Olimpia Business Center, ar putea fi anul acesta obiectul unei tranzactii imobiliare.
Imobilul este evaluat la aproximativ 12-13 milioane de euro si este un proiect dezvoltat de omul de afaceri clujean Alexandru Galos.
Contactat de ZIARUL FINANCIAR, acesta a declarat ca, desi nu a scos la vanzare cladirea, a primit deja oferte pentru aceasta.
"La fel cum se intampla in cazul oricarei cladiri de birouri, o tranzactie de vanzare este oricand o optiune. Nu ma grabesc sa renunt la cladire, pentru ca Olimpia Business Center este o afacere profitabila in acest moment, insa nici nu pot sa spun ca pentru o oferta onesta nu as vinde", a precizat Alexandru Galos.
Olimpia Business Center are o suprafata neta de 5.770 de metri patrati, iar anul trecut Nokia Enterprise Solutions a inchiriat o mare parte din aceasta cladire.
In acest moment, Olimpia Business Center este inchiriata in totalitate, alte companii care si-au stabilit sediul aici fiind Genpact, RCS &RDS sau BT Aegon.