Ziua de Cluj: Metropola dospeste in umbra autostrazii

Ziarul Financiar 11.01.2008
Administratia judeteana clujeana va crea cei dintai poli de dezvoltare in functie de nodurile rutiere ale autostrazii urbane, informeaza Ziua de Cluj.

Floresti ? Gilau, pe directia de vest a Clujului, Gilau-Jucu-Bontida, pe directia de est si Sanpaul ? Nadasel pe directia de nord, acestia sunt primii poli de dezvoltare metropolitani, a anuntat arhitectul judetului, Radu Spanu. De asemenea, si zona Campiei Turzii ar urma sa fie exploatata pentru investitii.

"Ne vom axa in primul rand pe directiile in care se vor amplasa nodurile rutiere ale autostrazii urbane si ale centurilor ocolitoare. in acest sens, o zona de exploatare o va constitui si Campia Turzii", a explicat Spanu. Polii de dezvoltare sunt Floresti ? Gilau, pe directia de vest a Clujului, Gilau-Jucu-Bontida, pe directia de est si Sanpaul ? Nad asel, pe direc]ia de nord. Intentia administratiei judetene este ca in aceste zone sa fie cautate terenurile disponibile pe care sa se poata realiza proiecte imobiliare, parcuri industriale si nu numai. Ziua de Cluj