Schonline Grup estimeaza afaceri de 22,5 milioane euro

Autor: Mediafax 11.01.2008
Schonline Grup, importator de profile din PVC, estimeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de circa 22,5 milioane euro, in crestere cu 50%, pe fondul deschiderii primelor unitati de productie, in judetul Dambovita, a declarat, astazi, agentiei Mediafax, Robert Veza, directorul de vanzari al firmei.

Potrivit acestuia, firma a consemnat in 2007 o cifra de afaceri de circa 15 milioane de euro, in crestere cu aproximativ cinci milioane de euro fata de nivelul inregistrat in anul precedent.

El a adaugat ca pretul profilelor din PVC va urca in 2008 cu maxim 10%.

Firma va incepe in acest an productia de profile din PVC, dupa ce va cumpara doua linii de extrudare si matrite, instalate intr-o hala situata in localitatea Sinesti, din judetul Dambovita.

Constructia halei a fost finalizata anul trecut, iar utilajele si matritele vor fi instalate la jumatatea anului 2008. Dupa intrarea in functiune a unitatilor, productia proprie va acoperi 70% din totalul vanzarilor companiei de profile din PVC, restul fiind reprezentat de importuri.

Firma intentioneaza sa construiasca, in aceeasi locatie, doua hale de productie a tamplariei din PVC, investitie estimata la 2,6 milioane de euro.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro