Florin Alexandrescu este noul director operational al grupului de firme MediaPro

Ziarul Financiar 16.12.2007
Florin Alexandrescu, actualmente CME Sales Strategist Slovacia, Romania & Sales Director Nova TV, Cehia, a fost numit director operational al grupului de firme MediaPro, urmand sa coordoneze activitatea operationala a tuturor diviziilor MediaPro si strategia de marketing si vanzari a grupului.
"Este a treia mare provocare din cariera mea. Sper ca rezultatele sa fie comparabile cu cele obtinute in pozitiile anterioare, in privinta cresterii veniturilor, valorii, marginii de profit si consolidarii brandurilor pe piata. Anul 2008 va fi unul foarte important pentru MediaPro, care va continua dezvoltarea in Romania, dar si in alte teritorii", a declarat Florin Alexandrescu.
MediaPro este cel mai mare grup de firme media din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Med iaPro dezvolta proiecte in toate zonele de comunicare, inclusiv publishing (ziare si reviste), broadcasting (radio), productie de cinema si televiziune, servicii de stiri si continut pentru new media, distributie de entertainment, media online, indoor media, cinematografe si educatie. Mediafax