Iulius Mall Timisoara isi dubleaza suprafata

Ziarul Financiar 25.10.2007
Grupul de companii Iulius, detinut de Iulian Dascalu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din sectorul real estate din Romania, va dubla investitia de la Timisoara, unde Iulius Mall inregistreaza in prezent aproape 850.000 de vizitatori pe luna.
Astfel, Iulius Group va investi inca 45 mil. euro in extinderea Iulius Mall Timisoara, dublu fata de estimarile initiale, lucrarile urmand sa demareze in aceasta toamna. In urma investitiei, suprafata desfasurata a mall-ului din Timisoara va creste cu peste 90.000 mp, pana la 173.000 mp, iar suprafata inchiriabila va ajunge la peste 65.000 mp. Lucrarile de extindere ale proiectului din Timisoara vor fi finalizate anul viitor.
"Investitia de la Iulius Mall Timisoara face parte din programul nostru de consolidare a unui proiect aflat la maturizare. Apr oximativ 15.000 mp din suprafata proiectului de extindere vor fi ocupati de retailerului Auchan", a declarat Iulian Dascalu, presedinte Iulius Group. Compania franceza Auchan a incheiat un parteneriat cu Iulius Group, prin care retailerul va fi prezent in toate viitoarele proiecte ale dezvoltatorului autohton.
Restul spatiilor disponibile vor fi alocate pentru magazine de tip department store ale unor companii internationale. "Tot la Timisoara pregatim deschiderea, in luna noiembrie, a celor 7 sali de cinema sub marca CinemaCity", a declarat Oana Diaconescu, director leasing al Iulius Group.