Romano-Tub pompeaza 9 milioane de euro intr-o fabrica la Buftea

Ziarul Financiar 30.08.2007
Firma Romano-Tub , cu capital romanesc, va deschide in luna septembrie o fabrica de tevi din poliester armat cu fibra de sticla in Buftea, langa Bucuresti, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la 9 milioane de euro.
"La capacitate maxima, pentru un an, cifra de afaceri va fi de aproximativ 15 - 18 milioane de euro", afirma reprezentantii companiei. Romano-Tub estimeaza pentru anul acesta afaceri de 1,5 milioane de euro. Romano-Tub este detinuta de compania Romanoexport, cu circa 75%, Finas Consulting, E-com Marketing, Porutiu Consulting si de Ovidiu Lucian Vacla. Pe termen lung, Romano-Tub are ca obiectiv diversificarea productiei prin introducerea in fabricatie a tevilor care lucreaza in conditii speciale de agresivitate chimica, mecanica si de presiune, precum si a foselor septice si cisternelor. "Av and in vedere rapida dezvoltare din domeniul constructiilor si extinderea urbana, noua fabrica poate acoperi necesarul de tevi pentru lucrarile de aductiuni de apa potabila si canalizari de ape menajere.
Ne propunem castigarea unui segment important din piata de tevi de poliester din Romania", a declarat Constantin Sarbu, directorul companiei.