Neogen a disparut pentru cateva ore din trafic.ro

Ziarul Financiar 17.07.2007
Portalul neogen.ro, in prezent cel mai vizitat site din Romania, a disparut pentru aproximativ 12 ore din clasamentul trafic.ro - perioada in care numarul de vizitatori nu a mai fost contorizat, fapt ce parea a indica o decizie a companiei de a se retrage din top, dupa modelul recent al altor companii online locale, precum softpedia.com sau soft32.com.

Calin Fusu, director general Neogen a declarat pentru ZF ca disparitia site-ului din trafic.ro a fost determinata de o eroare a unui programator, care a sters din greseala de pe site codul trafic.ro care permite inregistrarea numarului de vizitatori. In prezent, eroarea a fost remediata, iar trafic.ro contorizeaza din nou numarul de vizitatori de pe site.

Neogen a revenit in cursul zilei de ieri pe primul loc in topul celor mai vizitate site-uri locale, cu 780.300 de vizitatori in 7 zile. Por talul sistemului educational informatizat (portal.edu.ro), care ofera informatii privind subiectele si rezultatele la testele nationale si recent incheiatul examen de bacalaureat a ocupat pentru mai multe zile la rand prima pozitie din trafic.ro.