Wizrom Software tinteste venituri de 3 mil. dolari aduse de aplicatia WizPro

Ziarul Financiar 30.05.2008
Furnizorul de aplicatii informatice integrate pentru afaceri Wizrom Software va lansa o noua versiune si module optionale pentru aplicatia Enterprise Resurce Planning (ERP) WizPro, pentru care estimeaza venituri de peste trei milioane dolari in acest an, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Dorim ca in acest an, si prin lansarea noii versiuni a aplicatiei ERP WizPro, peste trei milioane de dolari sa provina din venituri aduse de acest produs. In egala masura, vizam si o crestere a numarului de clienti noi pentru acest produs, obiectivul Wizrom fiind de 30 de contracte noi pe segmentul companiilor mijlocii si mari", a declarat directorul executiv al companiei, Zemy Apfelbaum.

Solutia WizPro, unul din principalele produse ale Wizrom Software, este un sistem ERP adaptat si customizat pe specificul economic si legislativ din Romania.

Aplicatia este implementata in peste 22 de tari, cu traduceri integrale in majoritatea limbilor de circulatie internationala. Pe piata din Romania, WizPro este utilizata de peste 100 de companii mijlocii si mari din diverse industrii.