RCS&RDS: Pregatim si internet mobil si cartele preplatite

Ziarul Financiar 08.05.2008
Grupul RCS&RDS, unul din cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, isi va completa oferta de servicii de telefonie mobila cu internet mobil si cartele preplatite - pentru a furniza o oferta similara cu cea dezvoltata de ceilalti operatori GSM de pe piata locala.

"Nu am lansat deocamdata cartele preplatite pentru ca ne-am concentrat initial pe frunizarea DigiMobil catre baza noastra existenta de clienti, dinspre care am receptionat o cerere uriasa pentru acest serviciu. Avem insa in plan sa lansam cartele preplatite si oferte de internet mobil", a declarat Valentin Popoviciu, Director de Dezvoltare RCS&RDS in cadrul conferintei Ziua Comunicatiilor din cadrul CERF.

El a adaugat ca, in perioada urmatoare, clientii existenti ai RCS&RDS care nu au contractat serviciile de telefonie mobila vor putea face acest lucru la sediile companiei. Pana in prezent RCS&RDS a vandut serviciile DigiMobil exclusiv prin agenti de vanzare, care au contactat direct clientii RCS&RDS.

De asemenea, serviciile de telefonie mobila ale RCS&RDS vor putea fi contractate si de persoane sau companii care nu sunt clienti pentru alte servicii ale companiei. Popoviciu nu a oferit detalii despre data la care aceste servicii vor fi disponibile.