Directorul de marketing al Pepsi Americas pleaca in consultanta

Ziarul Financiar 21.04.2008
Eusediu Margasoiu, directorul de marketing al Pepsi Americas Romania, a plecat din companie pentru a-si dezvolta o cariera de consultant in strategie de business si marketing strategic.

Margasoiu a acumulat o experienta de 15 ani in cadrul Quadrant-Amroq Beverages (QAB), imbuteliatorul local al produselor din portofoliu PepsiCo, in ultimii 9 ani fiind director de marketing si comunicare.

QAB a fost preluata integral de catre compania americana Pepsi Americas, al doilea mare imbuteliator al produselor PepsiCo din lume, in anul 2006. Schimbarea de actionariat a fost urmata de mai multe schimbari in structura echipei de conducere a companiei QAB.

Primii expati adusi de americani la conducerea QAB au fost Mike Holmes, presedintele companiei, si Eamonn Murphy, pe pozitia de CFO. Pan a acum au plecat din companie mai multi manageri cu vechime in QAB, printre care Mihai Matyas (vice-presedinte pe investitii) si Florin Radulescu, fostul director general.

Recent, Pepsi Americas Romania l-a numit pe Catalin Dan Vasilache pe o pozitie nou creata in organigrama companiei, cea de supply chain director (director de productie).