Pe scurt: Dupa despartirea de Pluri Consultants, Hewitt isi aduce partenerul din Bulgaria pe piata locala

Autor: Alina Pahoncia 04.08.2008
Americanii de la Hewitt Associates, unul dintre cei mai reprezentativi jucatori la nivel mondial in consultanta de resurse umane, a anuntat ca isi va continua activitatea pe piata locala prin intermediul Monday Insight, partenerul strategic al companiei din Bulgaria, dupa ce timp de aproape doi ani a derulat un parteneriat cu firma cu activitati de recrutare Pluri Consultants.
"Este vorba despre un parteneriat care exista deja in Bulgaria si pe care il extindem si in Romania. Cu Pluri Consultants s-a incheiat colaborarea pentru ca ne doream un partener care sa se ocupe exclusiv de serviciile Hewitt", a explicat Monica Carligea, best employers Romania lead al Hewitt Insight. Parteneriatul cu Pluri Consultants s-a incheiat la 1 aprilie.
"S-a renuntat la parteneriat de comun acord", a declarat si Madalina Popescu, general manager al Pluri Consultants. Biroul din Romania al Hewitt are in prezent patru consultanti si este condus de Svetla Simidchieva, din pozitia de managing partner.
Monday Insight va prelua tot portofoliul de servicii contractate anterior de Pluri Consultants si va livra pe piata doua studii: Total Compensation Measurement si Best Employers Romania. Parteneriatul cu Pluri Consultants a demarat in 2006 si s-a incheiat la 1 aprilie 2008.