Afacerile Euroweb au crescut cu 23% in S1, la 6 mil. euro

Autor: Adrian Seceleanu 10.09.2008
Euroweb Romania, unul din furnizorii importanti de servicii telecom de pe piata locala, a inregistrat in primele sase luni o cifra de afaceri de sase mil. euro, in crestere cu 23% fata de rezultatul consemnat in intervalul ianuarie-iunie 2007, a anuntat, marti, operatorul de telecomunicatii.
"Valoarea se incadreaza in estimarile facute de companie la inceputul anului", conform oficialilor Euroweb.
Profitul net inregistrat de companie in prima jumatate a anului s-a ridicat la 650.000 de euro, depasind cu 110% estimarile managementului. "Cifrele inregistrate in prima jumatate a anului sunt in concordanta cu strategia de crestere pe care am stabilit-o pentru aceasta perioada", a declarat directorul general al Euroweb Romania, Laurentiu Stan.
El a adaugat ca investitiile facute de Euroweb Romania in 2008 in infrastructura proprie, in valoare totala de doua mil. euro, vor sustine evolutia ascendenta a companiei si anticipeaza ca rezultatele financiare de la finalul lui 2008 se vor incadra in estimarile de la inceputul anului.
Managementul companiei estimeaza o cifra de afaceri de 13 mil. euro la finalul anului si un profit operational (EBITDA) de doua mil. euro.