Mediafax: Baza de date online despre firme

Autor: Adrian Seceleanu 16.10.2008

Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, a lansat un nou produs, Baza de date companii, accesibil pe site-ul www.mediafax.biz.

Produsul ofera acces direct la date importante despre circa 64.000 de companii din Romania: domeniu de activitate, cifra de afaceri, capital social, profit, pierderi, istoric financiar, actionariat, date de contact, date de identificare fiscala, statut legal, filiale/sucursale. In premiera pentru piata romaneasca, profilul unor companii este conectat, prin intermediul unor link-uri in site, cu stiri despre acestea, conform Mediafax.
"Accesand atat profilul unei companii din noul produs, Baza de date companii, cat si stirile difuzate de Mediafax despre aceasta, utilizatorii site-ului www. mediafax.biz vor avea informatii amanuntite despre compania care ii intereseaza. Vor afla, de exemplu, date financiare, dar si modul in care compania respectiva a obtinut aceste rezultate", spune Sergiu Ion, Business Unit Manager Mediafax.biz.
Profilul unei companii poate fi accesat direct din pagina de stire in care apare numele firmei respective, prin intermediul unor link-uri, sau utilizand formularul de cautare din pagina Baza de date companii, care contine urmatoarele campuri: denumire companie, judet, localitate, numar de angajati, cifra de afaceri, profit brut, profit net, actionari/administratori.
Informatiile din Baza de date companii sunt accesibile pe baza unui abonament.
"De fiecare data cand apare o informatie noua despre o companie, datele din acest director sunt actualizate", adauga Ion.