Deschiderea outlet-ului Fashion House, amanata cu noua zile

Autor: Cristi Moga 25.11.2008

Compania de dezvoltare belgiana Liebrecht & wooD a anuntat ieri ca deschiderea centrului comercial de tip outlet Fashion House, programata pentru astazi, va avea loc pe data de 5 decembrie, cu noua zile mai tarziu fata de termenul prevazut initial.

Reprezentantii firmei nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei pentru a oferi mai multe detalii cu privire la aceasta decizie.
"Din cate am inteles sunt destui chiriasi care nu au apucat sa finalizeze spatiile, astfel ca decizia cea mai buna a fost sa fie amanata deschiderea, decat sa fie inaugurat cu magazine inchise", a declarat Andrei Vacaru, senior consultant in cadrul firmei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, unul dintre agentii de inchiriere ai proiectului.
Fashion House, dezvoltat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti, face parte din proiectul West Park, care cuprinde si un magazin de bricolaj Hornbach, un magazin de mobilier Kika, a carui deschidere este programata pentru 4 decembrie, precum si un magazin de electrocasnice Technomarket.
Proiectul este inchiriat in proportie de 80%, potrivit celor mai recente informatii disponibile, printre cei 65 de chiriasi numarandu-se firme precum Adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi's, BSB, Diverta sau Mobexpert.