Paunescu: Criza va lovi puternic Romania in aprilie-mai si septembrie-octombrie

Ziarul Financiar 28.01.2009

Omul de afaceri George Constantin Paunescu a declarat, miercuri, la inceputul intalnirii reprezentantilor patronatelor cu seful statului, ca, economic, Romania "va fi lovita foarte puternic" in aprilie-mai si septembrie-octombrie, scrie Mediafax.
"Este mai grav decat se pare", i-a spus Paunescu lui Basescu, referindu-se la situatia economica. "Din pacate, Romania va fi lovita foarte puternic in aprilie-mai si septembrie-octombrie, spun aceste lucruri cu toata responsabilitatea si vazand circuitul economic si angajamentele pe ramuri ale economiei", a afirmat Paunescu.

George Constantin Paunescu este capul familie Paunescu care a fost foarte puternica in perioada 1992 - 2000. Familia Paunescu a detinut hotelul Intercontinental iar in acest moment are interese cunoscute in imobiliare si in televiziune (B1 TV).  George Constantin Paunescu  a fost cel mai cunoscut om de afaceri din timpul guvernarii Vacaroiu fiind abonat la creditele acordate de Bancorex. Acum afacerile lui sunt conduse de cei doi fii, Bobby si Razvan.