CULTURE CLUBBING / Boozoo Bajou

Autor: Radu Constantinescu 26.03.2009

Poate ca sunt prea ocupat incercand sa nu ma integrez. Sau poate ar fi pacat sa ma integrez intr-un grup prea mare in care as risca, mai degraba, sa ma dezintegrez. Pe principul "Daca rudele nu ti le alegi, macar sa asculti ce muzica vrei", va trimit la Boozoo Bajou. Bine, pe exact acelasi principiu voi puteti sa nu mergeti.



Nu o sa va spun nici cum ii cheama in buletin, nici ce inseamna numele, nici nu o sa ma extaziez ca un admirator de arta inchipuit in fata unui panou de hidrant... Schimbam stilul. O sa va povestesc ce s-a intamplat la show-ul de decernare a premiilor din publicitate cunoscut sub numele de Ad'Or. Acum niste ani. Trebuia sa pun muzica la after-party, dar am conceput si regia muzicala. In loc sa insailez niste piese "de ambianta" de pe Buddha Bar, am ales sa fac un soi de Buddha-Compilatie cu ideile mele. Printre ele "Night Over Manaus" semnata Boozoo Bajou. Se facuse coada de publicitari care voiau sa stie ce piesa e si cine o "canta". Ce-i drept, au venit sa ma intrebe si de "Sviraj" a lui Paul Schwartz, dar el nu vine in Romania. ..

Concertul e anuntat in Mash-Up, pe Eminescu. Pe 28 Martie. Ce frumos!... Culture Clubbing pe Eminescu... Suna interesant deja, nu-i asa?
Revenind, daca nu credeti ca Romantismul s-a nascut in Germania si se numea Sturm und Drang, mergeti sa-i vedeti, dar mai ales sa-i ascultati pe acesti doi produceri. Muzica lor o sa faca ceea ce muzica trebuie in general sa faca: va crea o stare propice emotiei. Si (culmea) asta in timp ce va veti distra de minune.
Astept parerile voastre post-contact. Cu nemtii, desigur.
Vinerea viitoare am pentru voi trei mini-interviuri cu trei dintre cei mai apreciati MC din Romania. Si voi explica si ce inseamna MC, ca prea s-a extins ideea ca MC-ul e un bou care striga in club, aiurea, peste muzica...  
           
raduco@profm.ro