Puiu Popoviciu: De pe urma mea, Agronomia a câştigat 5 milioane de euro, Primaria - 1,5 miliarde de euro şi 40.000 de oameni au unde munci

Ziarul Financiar 29.03.2009

Gabriel Puiu Popoviciu si asociatii sai de la "Baneasa Investments: au emis, dupa doua zile de lucru, comunicatul "care sa corecteze erorile comunicate voluntar", in dosarul Puiu Popoviciu-Agronomie, scrie Gandul.

Omul de afaceri sustine ca amplasarea pe acest teren a unor sedii de firme nu constituie nicio ilegalitate, din moment ce Ambasada Statelor Unite va fi aici, Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, si-a cumparat un apartament in Baneasa Rezidential, si a inchiriat un sediu pentru biroul sau notarial.

Conceperea acestuia a inceput inca de joi, atunci cand omul de afaceri a declarat pentru Gandul: "Lucram la un document, in care care sa spunem adevarul despre toate erorile voite, care s-au aruncat pe piata, pana acum, in afacerea Baneasa Investments". Despre cat a avut statul de castigat de pe urma proiectului Baneasa si declaratiile facute de Puiu Popoviciu cititi pe www.gandul.info.