Suport de memorie cu inscripţia "spaga C. G.", la Cornel Penescu in birou

Ziarul Financiar 17.04.2009

Anchetatorii au gasit, la perchezitie, in biroul lui Cornel Penescu de la societatea PIC, un suport de memorie cu inscriptia "spaga C. G.", din care ar rezulta o infractiune de dare si luare de mita in septembrie 2007, se arata in motivarea Tribunalului Arges in cazul arestării lui Penescu, informeaza Mediafax.

Tribunalul Arges a dat, joi, motivarea arestarii preventive in dosarul care-i cuprinde pe finantatorul FC Arges Cornel Penescu, pe presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, pe directorul general al PIC, Liviu Facaleata si pe fostul director al OJPC Arges, Cristian Libertatu.

"Se retine, dintr-un suport de memorie , descoperit cu ocazia perchezitiei imobiliare efectuate la sediul PIC, in biroul lui Penescu Gheorghe Cornel, inscriptionat cu «spaga C.G.», ca Penescu Gheorghe Cornel i-a remis inculpatului Constantin Gheorghe o mare suma de bani, in bancnote de 50 de lei, introduse intr-un plic alb", se arata in motivarea Tribunalului Arges la masura arestarii preventive a celor patru inculpati din acest dosar, potrivit careia fapta din septembrie 2007, imputata inculpatilor ca dare si luare de mita, nu s-a numarat printre cele care au motivat, in fapt, propunerea arestului preventiv. Despre acuzatiile aduse lui Cornel Penescu cititi pe www.mediafax.ro.