Intercapital: Pragul minim pentru listarea OTP WiseRo a fost depasit

Autor: Adrian Ionut Cojocar 19.07.2009

Fondul OTP WiseRo a atras subscrieri de peste 20.000 de unitati necesare pentru ca acesta sa se listeze pe Bursa, potrivit informatiilor Intercapital Invest. Investitorii mai au la dispozitie cinci zile pentru a participa la oferta de listare a fondului

“Pe baza informatiilor preliminare pe care le avem la acest moment, pragul de 20.000 de unitati pentru incheierea cu succes a ofertei a fost depasit”, se arata intr-un raport al firmei de brokeraj Intercapital Invest. Investitorii au plasat pana in prezent in oferta circa 4 mil. lei, valoarea ofertei totale cifrandu-se la 6 mil. lei.

Fondul garanteaza ca investitorul isi va primi banii investiti initial indiferent de evolutia pietelor. OTP WiseRo este administrat de societatea OTP Asset Management si are o durata de viata de trei ani. Fondul investeste intr-un instrument financiar derivat de tip index swap, ce are la baza indicele SGI Wise US Long/Short Vol Target - dezvoltat de Societe Generale Corporate & Investment Banking si calculat zilnic de Standard & Poor's.