Zona de food-court a Iulius Mall Timisoara isi dubleaza capacitatea, la 1.700 de persoane

Autor: Cristi Moga 20.07.2009

Capacitatea zonei de food-court a centrului comercial Iulius Mall din Timisoara, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, va creste de la 800 la 1.700 de locuri in toamna acestui an, ca urmare a finalizarii investitiei de 60 mil. euro in extinderea proiectului. Suprafata zonei de food-court va creste de aproape trei ori, in spatiile nou amenajate urmand a fi deschise restaurantele Taverna Acropole, Papri sau un fast-food Grill Bison. In prezent, zona cu restaurante a proiectului cuprinde unitati KFC, Grill Sarbesc sau Pasta e Basta. Reprezentantii mallului se asteapta la o crestere a numarului de vizitatori cu circa 30% dupa inaugurarea extinderii, care ar putea duce traficul anual din Iulius Mall Timisoara la peste 14 milioane de vizitatori, respectiv o medie de 38.000 de oameni zilnic. Reteaua Iulius mai cuprinde proiecte similare in Iasi, Cluj si Suceava.