Berceanu: Autostrada nu e pentru navetisti. "Daca angajatii de la Cernavoda comenteaza, eu o sa dau publicitatii salariile acestora"

Ziarul Financiar 09.08.2009

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, spune ca locuitorii din Fetesti care circula pe autostrada zilnic pentru a ajunge la serviciu nu au motive sa fie nemultumiti de introducerea taxei de trecere a podului, sustinand ca autostrada nu e pentru navetisti, iar acestia au la dispozitie si trenuri, scrie Mediafax.

"Nicaieri in lume autostrazile nu sunt pentru naveta, nu se face naveta pe autostrazi. Cine vrea sa faca naveta pe autostrada, n-are decat. Sunt vreo patru trenuri intr-un sens, vreo patru in alt sens, sunt autobuze, microbuze. Deci, daca vor sa se duca cu masina, platesc taxa. Daca nu, se duc cu autobuzele, cu trenul", a declarat Berceanu, duminica, la Constanta.

El a spus ca printre nemultumiti sunt si angajatii de la Centrala Nuclear-Electrica de la Cernavoda, desi acestia au salarii mari.

"De exemplu, cei care lucreaza la Centrala de la Cernavoda, daca cumva o sa mai aiba probleme, eu o sa dau publicitatii salariile de la Cernavoda", a avertizat ministrul Transporturilor.