Curtea de Apel anuleaza contractul de consultanta pentru autostrada Medgidia-Constanta

Ziarul Financiar 11.08.2009

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, anularea procedurii de atribuire a contractului de consultanta de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru construirea autostrazii Medgidia-Constanta, informeaza Mediafax.

Instanta a admis actiunea consortiului care a participat la licitatia pentru atribuirea acestui contract, format din firmele Search Corporation si Tehnic Consulting Engineering, impotriva CNADNR a castigatorului licitatiei, Consitrans.

Instanţa a mai obligat CNADNR sa procedeze la reevaluarea integrala a ofertei consortiului format din firmele Search Corporation si Tehnic Consulting Engineering, cu respectarea criteriilor de atribuire stabilite in fisa de date a achizitiei, precum si la reevaluarea celorlalti participanti, inclusiv a firmei Consitrans.

De asemenea, Curtea de Apel Bucuresti a mai decis reevaluarea calculului final al punctajului, tinand cont si de oferta financiara a consortiului format din firmele Search Corporation si Tehnic Consulting Engineering.

Solutia va putea fi atacata cu recurs la instanta suprema.