Raluca Milin, ultimul top manager din "era Anderson", a plecat din UPC

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 13.09.2009

Raluca Milin, director de marketing si vanzari al UPC, care lucra in companie inca din anul 2001, si-a dat demisia, incetand activitatea la operatorul de cablu TV la finele saptamanii trecute, au declarat pentru ZF surse de pe piata locala telecom.

Demisia ar fi fost inaintata pe fondul unor discutii cu managementul companiei privind tintele de business pe anul viitor, conform sursei citate.

Reprezentantii UPC au confirmat plecarea Ralucai Milin, fara a oferi alte detalii. "Dupa opt ani petrecuti cu UPC, Raluca Milin a decis ca este timpul sa se dedice unor noi oportunitati", a declarat pentru ZF Ariana Badin, PR & Communication Manager al UPC Romania.

Raluca Milin, 36 de ani, si unul dintre cei mai cunoscuti manageri de pe piata locala de telecom, nu a putut fi contactata pentru detalii.

Insa, conform datelor publicate de Milin pe reteaua sociala LinkedIn, fostul manager al UPC s-ar putea concentra pe activitatea de consultanta in fuziuni si achizitii, branding, vanzari si continut printr-o companie pe care o detine, denumita Succes Consulting.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Milin a mai lucrat pentru Connex (Vodafone).

Plecarea Ralucai Milin marcheaza restructurarea completa a top-managementului UPC, proces demarat in februarie 2008 prin plecarea directorului financiar Dragos Tanase si urmat, la o distanta de cateva zile, de numirea de catre actionari a unui nou CEO, Jack Mikaloff. Ulterior, din companie au mai plecat directorul de comunicare, juridic si al diviziei de business. Milin era singurul top-manager din echipa Anderson mentinut in echipa de noul CEO. Mikaloff a fost numit in functie in contextul in care UPC pierduse primul loc pe piata de cablu TV, iar baza de clienti era in scadere.