Oferte de toamna la Vodafone: Vodafone Familia si reduceri pe online

Ziarul Financiar 15.09.2009

Vodafone Romania a anuntat o noua oferta promotionala pentru serviciile pe baza de abonament, aceasta adresandu-se familiilor.

Astfel, pachetul Vodafone Familia, de la Vodafone, vine in doua planuri tarifare, de 2000 de minute intre membrii familiei si de 1000 de minute intre membrii familiei, la un tarif de 12,99 euro, respectiv 10,99 euro la nivel de familie.

La abonamentul lunar de grup se adauga cate 1 Euro / luna (TVA inclus), pentru fiecare membru al familiei.

"Noile planuri tarifare Vodafone Familia raspund nevoii crescute a clientilor nostri de a avea un control sporit asupra costurilor, pentru serviciile de comunicatii mobile. Orice familie formata din cel putin doua si cel mult patru persoane poate beneficia de pana la doua mii de minute, pentru ca membrii familiei sa poata comunica mai mult si mai avanntajos intre ei. Multe alte beneficii, cum sunt minutele nationale, minutele in retea si telefoanele la preturi speciale sunt incluse in pachetele Vodafone Familia", a spus, intr-un comunicat, Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone Romania.

De asemenea, Vodafone a lansat si o oferta speciala disponibila online, pe www.vodafone.ro, care aduce clientilor beneficii suplimentare la incheierea unui abonament de voce mobila, voce fixa sau de date mobile.

Astfel, "clientii care viziteaza pe perioada promotiei sectiunea speciala din site-ul Vodafone - www.vodafone.ro/reducere-online - vor primi un cod unic de discount pe care il pot folosi in orice magazin Vodafone sau al partenerilor sai, pentru a beneficia de reduceri la cumpararea unui telefon, minute in retea sau SMS-uri in retea.