Concurenta aproba fuziunea dintre distribuitorii RHS si Tornado, pentru crearea celui mai mare jucator de pe piata de distributie IT&C

Ziarul Financiar 05.10.2009

Companiile locale de distributie Tornado si RHS Company, cu afaceri cumulate de 136 mil. euro in 2008, au primit avizul Consiliului Concurentei pentru a realiza o concentrare economica astfel incat cele doua firme vor incepe demersurile pentru integrarea operatiunilor.

"Aceasta actiune comuna vine in intampinarea partenerilor nostri garantandu-le o colaborare de cea mai buna calitate. Prin oferirea unui intreg portofoliu de produse, prezenta teritoriala extinsa, portal B2B, toata experienta noastra comuna urmeaza sa aduca un plus de valoare pietei de IT&C", a declarat Dragos Popescu, Director General al RHS Company.

"Impreuna suntem deja cel mai mare jucator de pe piata de distributie IT&C (...)"a declarat Eugen Lepadatu, Director General si actionar al Tornado Sistems.
Cele doua companii vor continua sa-si desfasoare operatiunile mentinand aceeasi denumire, urmand ca in perioada imediat urmatoare, sa isi faca publice intentiile viitoare, planurile de extindere, precum si politica pe care o vor alege pentru a-si sustine dezvoltarea pe termen lung.