Laura Tampa a parasit conducerea agentiei de publicitate Grey

Autor: Adriana Rosoga 13.10.2009

Laura Tampa, 36 de ani, a renuntat la pozitia de managing director al agentiei de publicitate Grey Romania pe care a ocupat-o timp de doi ani de zile, conform unui comunicat al companiei.

Functia sa urmeaza sa fie preluata de Dan Medrea, 36 de ani, care este area CEO Grey pentru Romania, Ucraina si Bulgaria. Medrea are o diploma de medic, a lucrat ca expert al Consiliului Europei in Strasbourg, iar in ultimii zece ani a gestionat pentru Grey diferite piete in Balcani si fostele tari comuniste. "Deschidem un nou capitol in regiune si sunt hotarat sa schimbam dramatic modul in care jucam", spune Dan Medrea.

Grey Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 17,7 mil. euro, cu 60% mai putin fata de anul anterior si un profit de 660.000 de euro, principalul factor al scaderii fiind mutarea contului Heineken la McCann Erickson la sfarsitul lui 2007.

Laura Tampa nu a putut fi contactata pana la inchiderea editiei. Ea a venit la conducerea Grey in 2007, preluand functia de la Mihail Vartosu, managerul Grey inca din 1992. Anterior, ea a facut parte din echipa de client service a Leo Burnett&Target, ulterior ocupand functia de regional account director in cadrul agentiei Michael Conrad & Leo Burnett din Frankfurt.

Infiintata in 1992, agentia Grey Bucuresti face parte, alaturi de agentia MediaCom, din grupul Grey Romania, si este filiala locala a grupului Grey, parte a WPP.