C.V. Tudor si-a lansat candidatura la Presedintie in fata Teatrului Odeon, dupa ce directoarea institutiei i-a refuzat accesul in cladire

Ziarul Financiar 18.10.2009

Liderul Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, si-a lansat duminica in fata teatrului Odeon candidatura la presedintie, lansarea fiind marcata de proteste vehemente dupa ce directoarea teatrului nu le-a permis mebrilor de partid sa intre in cladire, scrie Mediafax.

Directorul Teatrului Odeon, Dorina Lazar, a declarat ca nu exista niciun contract incheiat cu PRM pentru inchirierea salii.

Ea a precizat ca a vut o discutie, saptamana trecuta, cu viceprimarul Capitalei, Victor Iovici (PRM), a carui apartenenta politica nu o cunostea si care i-a cerut sala pentru "un eveniment cu Sorin Oprescu".

"Nu a fost nicio secunda pronuntat numele PRM sau Corneliu Vadim Tudor", a spus Dorina Lazar, precizand ca Teatrul Odeon are obligatia de a pune sala la dispozitia Primariei Municipiului Bucuresti, in subordinea careia se afla. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro