Ghise deschide la Cluj al doilea hotel afiliat Golden Tulip

Autor: Laurentiu Cotu 21.10.2009

Lantul hotelier international Golden Tulip a afiliat al doilea hotel din Cluj, in urma unei investitii de 11 milioane de euro realizata de omul de afaceri Dumitru Ghise, care mai detine inca un hotel in Sibiu, Golden Tulip Ana Tower.

Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj este clasificat la patru stele, are 109 camere si este construit pe o suprafata totala de aproximativ 9.000 de metri patrati. Golden Tulip Ana Dome este al treilea hotel francizat sub brandul Golden Tulip in afara Capitalei si al noualea din tara.

"Contractul de franciza a fost semnat in vara anului trecut. Obiectivul nostru este sa acceleram expansiunea Golden Tulip in toate orasele importante ale Romaniei si in alte destinatii turistice, creand astfel o retea nationala puternica", a declarat pentru ZF Transilvania Paul Marasoiu, director regional al Golden Tulip Hotels, Residences, Inns & Resorts.

Hotelul Golden Tulip Ana Dome dispune si de doua sali de conferinta, restaurant cu o capacitate de 100 de persoane si un business center.

Prima unitate de cazare din Cluj francizata sub brandul Golden Tulip, hotelul Tulip Inn Sunny Hill are 50 de camere, sala de conferinte, cu o capacitate de pana la 160 de persoane si un restaurant de 80 de locuri.