Florin Andronescu: Credisson este cea mai interesanta realizare a mea

Ziarul Financiar 25.10.2009

Pentru omul de afaceri Florin Andronescu, ambele exituri pentru care este cunoscut, din retailerul de electrocasnice Flanco si compania de credite de consum Credisson, au fost facute la cel mai bun moment, scrie BUSINESS Magazin. "Credisson este cea mai interesanta realizare a mea, pentru ca a fost un business nou, intr-o piata in care multi creditau, dar nimeni nu avea un vehicul dedicat creditarii consumului. A avut viata scurta, de trei ani, a avut o crestere fulminanta si un exit spectaculos."

Andronescu este convins de altfel ca daca ar mai fi amanat tranzactia, vanzarea nu ar mai fi avut loc. Si cum criza economica a lovit in principal in institutiile financiare, un Credisson singur, lipsit de sprijinul financiar al unei companii mari ar fi avut probleme serioase. "Avand in vedere ce se intampla in piata acum, ar fi fost de luat in calcul inclusiv inchiderea afacerii."

Cititi mai multe despre cum cred ca s-ar fi luptat cu criza oamenii de afaceri romani care si-au vandut companiile pe www.businessmagazin.ro.