Dupa ce a ajuns sa depinda de banii contribuabililor, RBS va organiza petreceri cu alcool pe tot timpul zilei la sediul central din Londra

Ziarul Financiar 12.11.2009

Executivii bancii britanice Royal Bank of Scotland au trimis autoritatilor o cerere pentru a putea servi alcool incepand de la 7 dimineata si pentru a tine evenimente de karaoke la toate cele opt etaje ale sediului central din Londra pe timpul Craciunului, informeaza The Telegraph.

Cererea vine la doar cateva zile dupa ce banca a primit o noua transa din banii contibuabililor, in valoare de 33,5 miliarde lire sterline - ridicand valoarea totala a ajutorului guvernamental la 50 miliarde lire sterline -, si dupa ce a anuntat concedierea a inca 3.700 angajati.

Eddy Weatherill, din cadrul Independent Banking Advisory Service, a declarat: "De ce au nevoie de o licenta pentru a consuma alcool 365 zile pe an? Pentru ca este mai degraba un club de lux decat o banca. Trebuie sa stie ca toti ii asteapta pentru a le arunca oua in fata, dar, cu toate acestea, cer permisiunea pentru a servi sampanie si karaoke. Nu inceteaza sa ma uimeasca pe mine si pe publicul larg. Vor incerca sa se ascunda, dar este clar ceea ce se intampla. Intr-un final, totul va fi platit din banii contribuabililor".