EBS vrea sa deschida o filiala in Germania sau Austria

Autor: Laurentiu Cotu 29.11.2009

EBS Romania, furnizor de solutii software integrate de gestiune ERP (Enterprise Resource Planning), intentioneaza sa deschida anul viitor o filiala in Austria sau in Germania.

"In primele zece luni am realizat un avans de 16% al vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce ne face sa fim increzatori in rezultatele prognozate pentru acest an. In momentul de fata detinem la Cluj doua sedii, unul la Sibiu si unul la Brasov si intentionam ca incepand din anul viitor sa internationalizam zona de marketing prin inaugurarea unei filiale intr-o tara de limba germana", a declarat pentru ZF Transilvania Daniel Metz, director general in cadrul companiei EBS Romania.

Compania clujeana estimeaza pentru anul viitor o cifra de afaceri de 7,2 mil. euro, in crestere cu 20% fata de veniturile bugetate pentru acest an. Reprezentantii EBS au anuntat ca firma va incheia exrcitiul financiar din acest an cu vanzari totale de aproximativ 6 mil. euro, in crestere cu 10% fata de anul trecut. Compania a incheiat exercitiul financiar din 2008 cu o cifra de afaceri de 5,6 mil. euro, in crestere fata de anul precedent cand afacerile EBS au ajuns la valoarea de 3,5 mil. euro.