Stirile Pro TV dau startul campaniei „20 de ani de libertate”: Ce am castigat? Ce am pierdut?

Ziarul Financiar 15.12.2009

Stirile Pro Tv au dat startul campaniei "20 de ani de libertate", la 20 de ani de la Revolutia din 1989, proiect care va reconstitui filmul schimbarilor prin care a trecut Romania din 1989 pana in prezent.



Incepand de ieri, reportajele difuzate in editiile Stirilor Pro TV reconstituie atmosfera fiecarei zile a Revolutiei si prezinta evenimentele vazute si prin ochii celor care si-au vazut parintii sau copiii sacrificati atunci pe altarul libertatii.

Campania a fost deschisa ieri cu un material in care a fost prezentat contextul european in care a avut loc Revolutia, iar incepand de astazi, cand se implinesc 20 de ani de la manifestatiile de amploare de la Timisoara, reportajele de zi cu zi vor reda cronologic faptele petrecute in timpul Revolutiei.

In trei editii speciale ale emisiunii "Romania, te iubesc!: 20 de ani de libertate", difuzate de Pro TV pe 28, 29 si 30 decembrie, de la ora 18:00, vor fi prezentate marile redute pe care Romania le-a cucerit din 1989 si pana in prezent.

Prin acest proiect, Stirile Pro TV vor sa arate telespectatorilor ca in ciuda tuturor dificultatilor cu care se confrunta, soarta romanilor s-a schimbat in bine.

Libertatea totala de expresie, posibilitatea de a calatori, controlul propriului destin si libertatea de a alege sunt doar cateva dintre bunurile de pret pe care Revolutia le-a adus cu sine.

Ce s-a intamplat in zilele de la final de decembrie '89, care este opinia romanilor despre ce a realizat Romania in tot acest rastimp, cine sunt invinsii acelui decembrie, dar mai ales cine sunt invingatorii celor 20 de ani, telespectatorii Pro TV vor putea afla intr-o serie de reportaje inedite, marca Stirile Pro TV, difuzate din 15 decembrie in cadrul editiilor Stirilor Pro TV si al editiilor speciale ale emisiunii "Romania, te iubesc!: 20 de ani de libertate".