Flamingo muta magazinul din Baneasa Shopping City in mall-ul Sun Plaza

Ziarul Financiar 07.01.2010

Retailerul de electronice si electrocasnice Flamingo a anuntat ca va reloca in luna februarie magazinul Flanco din complexul comercial Baneasa in centrul Sun Plaza din cartierul Berceni.

Potrivit reprezentantilor companiei, magazinul din Baneasa, situat intr-un spatiu comercial inchiriat de la retailerul de mobila Mobexpert, va fi inchis in luna ianuarie urmand ca marfa sa fie transferata in februarie in noul magazin din mall-ul Sun Plaza.

"Traficul inregistrat de noi, in partea galeriei unde suntem pozitionati este prea mic comparativ cu nivelul chiriei. Estimam ca in noua locatie, din Sun Plaza, vom avea un trafic mai bun, pentru ca este un centru comercial in sudul capitalei, o zona neacoperita inca", a declarat Adrian Olteanu, directorul general al Flamingo.

El a adaugat ca magazinul din Baneasa va fi inchis la finalul lui ianuarie iar noua unitate va fi inaugurata la inceputul lui februarie, astfel ca va exista un decalaj. "In acest fel insa efortul financiar este mai mic", a adaugat Olteanu.